Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (4.24 secunde)
Aproximativ 1.400 de firme au conturile blocate prin ordinul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) din cauza neplatii a circa 4.640 de miliarde de lei (136 de milioane de dolari), datorii la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
Potrivit ordonantei de urgenta care modifica prevederile Codului fiscal in vigoare, accizarea tigaretelor se va face printr-o cota fixa si una calculata ca procent din valoarea tigaretelor. Taxa pe viciu va fi aplicata inaintea accizei la alcool si tutun, iar TVA se va aplica pe amandoua.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va executa silit 50.000 de rau-platnici daca nu isi vor achita datoriile catre casele judetene de sanatate pana la 12 iunie, a anuntat ieri autoritatea.
Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, orice cetatean roman care calatoreste in tarile UE va putea sa beneficieze de asistenta medicala in aceleasi conditii in care primesc si cetatenii tarilor respective, in baza cardului european de asigurat.
Potrivit Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, turistii trebuie sa aiba achitata contributia la asigurarile de sanatate pe ultimii cinci ani si sa plateasca in avans si contributia pentru urmatoarele sase luni - limita maxima de sedere intr-un stat UE.
Banii vor fi destinati reparatiilor, refacerii si modernizarii spitalelor, achizitiei de echipamente, dar si platii datoriilor justificate.
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate.
Sunt asteptate reactii de la presedintele Iohannis si liderii opozitiei. ... de lei si pe o crestere economica de 5,2%. ... o inflatie medie anuala de 1,4%, un castig mediu salarial net de 2.274 lei si un curs mediu al euro de 4,46 lei.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
La Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala nr de telefon (021) 327.20.61 puteti apela cu incredere pentru a va trata diverse afectiuni. Programul Centrului de Sanatate Medireflex este: ... durerile agravandu-se la ridicare din pat, la frig, la debutul miscarii si ameliorandu-se la cald, pozitia culcat miscare lenta.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie, acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Transplantul de organe, la superlativ in medicina romaneasca In 2014, vor fi trei programe nationale de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant 2013 este un an record pentru transplantul de organe:
"In practica, prevederile esentiale ale Directivei 24 sunt deja aplicate in Romania, conform Ordinului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata in care personalul calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului Iuliana Avadanei, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate.
Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
cancer, boli cardiovasculare, boli pulmonare cronice, dar si alte boli precum diabetul zaharat, bolile endocrine sau TBC.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com